Miről szól a játék?


A „Nyerj menő Apple cuccokat!” egy online promóciós játék, ahol a játékba regisztrált felhasználók között véletlenszerű sorsolás útján egy kiválasztott szerencsés nyertes megnyerheti a főnyereményt: egy Apple iPad 2-t, valamint esélye van további nyereményekre is.

Akár több nyeremény is a Tiéd lehet!

Sikeres regisztrációd után, ha Téged sorsolunk ki nyertesnek, garantáltan Tiéd az Apple iPad 2!

Ismerőseid meghívásával további nyereményeket is gyűjthetsz!

Ehhez nem kell mást tenned, mint a regisztráció során kapott egyedi azonosítóval ellátott linkedet továbbküldeni ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is értesüljenek a játékról, s ha egyedi linkeden keresztül ők is regisztrálnak sikeresen meghívtad őket a játékba!

2 meghívott ismerős sikeres regisztrációja után: Apple iPod Shuffle-t adunk a főnyeremény mellé.

3 meghívott ismerős sikeres regisztrációja után Apple MacBook Pro-ot is adunk a főnyeremény és az Apple iPod Shuffle mellé.

Hogyan gyűjtsd az ismerősöket?

Egyedi linkedet elküldheted e-mailen a barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek. Persze érdemes röviden valami bevezetőt írnod, és felhívnod a játékra a figyelmet.

Ha közösségi oldalakon regisztrálva vagy, mi sem egyszerűbb, mint üzenőfaladon keresztül megosztanod a hírt a játékról. Persze a linkeddel együtt, hiszen így azonnal a barátaid el is jutnak a játék oldalára.

Ha sokat blogolsz, vagy csak szereted olvasni a blogokat, releváns téma esetén persze ott is felhívhatod blogtársaid figyelmét a dologra.

Dolgozol? És munkahelyeden van mindenki@cegnev.hu belső e-mail cím (vagy hasonló), amit minden munkatársad megkap? És nem harapják le a fejed, ha oda is elküldöd? Nosza, rajta, legyél Te az első a cégednél, és szállj harcba az Apple MacBook-ért!

Fontos! SPAM-et ne küldjél. Csak barátaid és ismerőseid körében terjeszd a linkedet. Ez neked és nekünk is fontos.

Szeretném megnyerni az Apple cuccokat, regisztrálok! »